Om​ City Køreskolen​

Kvalitet og service er i fokus!

Indehaver af køreskolen, Thomas Tollund, er tredje generation i "Tollund"- kørelærerfamilien efter Regnar Tollund, og efterfølgende Marianne Tollund, som nu står for kørelæreruddannelsen i Viborg.​ Pr. 1/4 2019 har City Køreskolen indledt et bredt samarbejde med Jannis Køreskole. Det betyder at Janni kommer til at stå for teoriundervisningen om tirsdagen og Thomas kører onsdags holdene.​ Vi har derudover fælles ansat Peter  - som kommer til at have teori og køretimer på tværs af holdene.

Teori lige efter skoletid

Hos City Køreskolen starter vi hold hver måned. Det skifter mellem henholdsvis Tirsdag og Onsdag hvilket vil sige at vi stort set altid har et hold af hvert i gang samtidig.

​Vores mål er at sende dig til teoriprøve efter 8 uger. Er du ikke klar til det, har du mulighed for at hoppe over på et af de andre hold vi har i gang - og det er gratis!

I skolernes sommerferie tilbyder vi også et " hyper turbo " forløb, hvor du kan bruge noget af ferien på at tage kørekort. Disse forløb er meget populære og bliver fyldt ret hurtigt. Kontakt mig gerne for at høre om mulighederne og hvornår disse hold er tilgængelige.

Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Thomas på tlf: 40 89 34 34.

Hos City Køreskolen får du:​

  • Udadvendte kørerlærere. Vi er open-mindedede og altid i godt humør.
  • ​Teori lige efter skole. Vi har teori kl 16.00 - så du kan sagtens nå bussen ind til teorilokalet inden vi starter.
  • ​Fleksibilitet. Vi gør alt hvad vi kan for at dine køretimer ligger så de passer dig.
  • God service. Vi henter dig på skolen, arbejdspladsen, når du skal have køretimer.
  • ​​Effektivitet. Vores mål er at sende dig til teoriprøve efter 8 uger.
  • ​Holdstart hver måned. Tjek, hvornår næste hold starter, under "Tilmelding" eller brug boksen til højre.

Husk tidsbestillingen hos lægen

Undervisningen i teori danner rammerne for kørsel i bil. Derfor skal du have teoriundervisning før, du kan komme ud og køre i trafikken. Alle elever bedømmes individuelt, således at vi kan være helt sikre på, at du både består din teoriprøve og din køreprøve så hurtigt vi kan. 

Når du kommer til teori første gang er det en rigtig god ide at have sørget for at få bestilt en tid hos lægen, så vi kan få din lægeerklæring så hurtigt så muligt. Vi kan nemlig ikke bestille prøver før, din kørekortansøgning er godkendt hos borgerservice​.​

​​Følg med på sociale medier

Hold dig opdateret med vigtige nyheder, holdstart og meget mere...

instagram (2)   facebook (2)

Adresseoplysninger:

City Køreskolen V/ Thomas Ankær Tollund

Christian 8.s vej 5, kl, 8600 Sil​keborg

Klik her for rutevejledning

Har du spørgsmål?

Telefon: 40 89 34 34

E-mail: kontakt@citykoer.dk

​CVR: 32983480

Husk lægen og førstehjælpsbeviset!

Inden du skal have teori første gang, er det en rigtig god ide, at have bestilt tid hos lægen og få dig tilmeldt et førstehjælpsbevis - Læs mere