Om​ City Køreskolen

Kvalitet og service er i fokus!

Indehaver af køreskolen, Thomas Tollund, er tredje generation i "Tollund"- kørelærerfamilien efter Regnar Tollund, og efterfølgende Marianne Tollund, som nu står for kørelæreruddannelsen i Viborg.​ Pr. 1/4 2019 har City Køreskolen indledt et bredt samarbejde med Jannis Køreskole. Det betyder at Janni kommer til at stå for teoriundervisningen om tirsdagen og Thomas kører onsdags holdene.

Teori lige efter skoletid

Hos City Køreskolen starter vi 1 hold hver måned. Det skifter mellem henholdsvis Tirsdag og Onsdag hvilket vil sige at vi stort set altid har et hold af hvert igang samtidig.

​Vores mål er at sende dig til teoriprøve efter 8 uger. Er du ikke klar til det, har du mulighed for at hoppe over på et af de andre hold vi har igang - og det er gratis...:)

I skolernes sommerferie tilbyder vi også et " hyper turbo " forløb, hvor du kan bruge noget af ferien på at tage kørekort. Disse forløb er meget populære og bliver fyldt ret hurtigt. Kontakt mig gerne for at høre om mulighederne og hvornår disse hold er tilgængelige.

Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Thomas på tlf.: 40 89 34 34.

Hos City Køreskolen får du:​

  • Udadvendte kørerlærere. Vores kørerlærere er open-minded og altid i godt humør.
  • ​Flexible teoritimer. Vi har teori lige efter skoletid og om aftenen - så mon ikke vi har noget der passer dig.
  • ​Flexibilitet. Vi bestræber os på, at dine køretimer ligger, så de passer ind i din kalender.
  • God service. Vi henter dig på skolen, arbejdspladsen eller hvor det passer ind - efter rimelighedens grænser, når du skal have køretimer.
  • ​​Effektivitet. Vores mål er at sende dig til teoriprøve efter 8 uger.
  • ​Holdstart hver måned. Tjek, hvornår næste hold starter, under "Tilmelding" eller brug boksen til højre.

Husk tidsbestillingen hos lægen

Undervisningen i teori danner rammerne for kørsel i bil. Derfor skal du have teoriundervisning før, du kan komme ud og køre i trafikken. Alle elever bedømmes individuelt, således at vi kan være helt sikre på, at du både består din teoriprøve og din køreprøve.

Når du kommer til teori første gang er det en rigtig god ide at have sørget for at få bestilt en tid hos lægen, så vi kan få din lægeerklæring så hurtigt så muligt. Vi kan nemlig ikke bestille prøver før, din kørekortansøgning er godkendt hos borgerservice​.

​Følg os på Facebook

Kontakt City Køreskolen

​Tlf: +45 40 89 34 34 - Thomas

E-mail: kontakt@citykoer.dk

Christian 8.s vej 5, KL 8600 Silkeborg

Find vej med Google Maps

CVR: ​32983480

Husk lægen og førstehjælpsbeviset!

​Inden du skal have teori første gang, er det en rigtig god ide, at have bestilt tid hos lægen og få dig tilmeldt et førstehjælpsbevis. Vi kan ikke nemlig ikke få dig godkendt på borgerservice før vi har begge dele....