Om os​

Hos City Køreskolen går vi aldrig går på kompromis med service og kvalitet.

Indehaver af køreskolen, Thomas Tollund, er tredje mand i "Tollund"- kørelærerfamilien, efter hans farfar, Regnar Tollund, og sin mor, Marianne Tollund, som nu står for kørelæreruddannelsen i Viborg.​ Pr. 1/4 2019 har City Køreskolen officielt indledt et bredt samarbejde med Jannis Køreskole. Det betyder at Janni kommer til at stå for teoriundervisningen om tirsdagen og Thomas kører torsdags holdene. Janni vil derudover også står for en del af den praktiske afvikling af undervisningen. Har du har ønsker til kørelærer, kan du kontakte os inden tilmelding.

Teori lige efter skoletid

Hos City Køreskolen starter vi ofte 2 hold hver måned. Derfor vil det næsten altid være muligt at finde en dag, der passer netop dig. 

Skulle du blive syg, eller er du af andre årsager ikke i stand til at komme til teori, kan du komme med på et af vores andre hold, så du ikke kommer bagud med undervisningen - selvfølgelig uden beregning.


​Vores mål er at sende dig til teoriprøve efter 8-9 uger. Er du ikke klar til det, får du selvfølgelig bare ekstra lektioner i teori - også uden beregning.

Vi tilbyder også quick-forløb, hvor du kan gå til teoriundervisning to gange om ugen med henblik på at komme til teoriprøve allerede efter en måned.​

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Thomas på tlf.: 40 89 34 34.

Hos City Køreskolen får du:​

  • Udadvendte kørerlærere. Vores kørerlærere er open-minded og altid i godt humør.
  • ​Flexible teoritimer. Vi har teori lige efter skoletid og om aftenen - så mon ikke vi har noget der passer dig.
  • ​Flexibilitet. Vi bestræber os på, at dine køretimer ligger, så de passer ind i din kalender.
  • God service. Vi henter dig på skolen, arbejdspladsen eller hvor det passer ind - efter rimelighedens grænser, når du skal have køretimer.
  • ​​Effektivitet. Vores mål er at sende dig til teoriprøve efter 8-9 uger.
  • Mulighed for et quick-forløb. Du følger teoriundervisningen to gange om ugen og går til teoriprøve allerede efter en måned.
  • ​Holdstart hver måned. Tjek, hvornår næste hold starter, under "Tilmelding" eller brug boksen til højre.

Husk tidsbestillingen hos lægen

Undervisningen i teori danner rammerne for kørsel i bil. Derfor skal du have teoriundervisning før, du kan komme ud og køre i trafikken. Alle elever bedømmes individuelt, således at vi kan være helt sikre på, at du både består din teoriprøve og din køreprøve.

Når du kommer til teori første gang er det en rigtig god ide at have sørget for at få bestilt en tid hos lægen, så vi kan få din lægeerklæring så hurtigt så muligt. Vi kan nemlig ikke bestille prøver før, din kørekortansøgning er godkendt hos borgerservice​.

​Følg os på Facebook

Kontakt City Køreskolen

​Tlf: +45 40 89 34 34 - Thomas

E-mail: kontakt@citykoer.dk

Christian 8.s vej 5, 1., 8600 Silkeborg

Find vej med Google Maps

CVR: ​32983480

Husk lægen og førstehjælpsbeviset!

​Inden du skal have teori første gang, er det en rigtig god ide, at have bestilt tid hos lægen og få dig tilmeldt et førstehjælpsbevis. Vi kan ikke nemlig ikke få dig godkendt på borgerservice før vi har begge dele....